POSTUP
Horkovzdušnou troubu předehřejte na 180 °C a připravte dva plechy, které vyložte pečicím papírem.
Z bílků ušlehejte pevný sníh, do kterého postupně zašlehejte cukr. Poté přimíchejte škrob a nakonec ocet.
Vznikne hustá hmota, kterou naplňte jednorázový cukrářský sáček s širší vroubkovanou špičkou.
Uprostřed každého korpusu udělejte obrácenou stranou lžíce lehkou prohlubeň, aby pak na dortíku krém hezky držel.
Ihned vložte do trouby, snižte teplotu na 120 °C a sušte přibližně 40-45 minut.
Po uplynutí této doby troubu vypněte a jen malinko pootevřete dvířka (vložte do nich vařečku), takto nechte korpusky dojít, dokud v ní úplně nevychladnou.
Jakmile korpusky vychladnou, jdou snadno odlepit od pečicího papíru.
Smetanu s ovocným pyré vyšlehejte dotuha, přidejte k ní mascarpone a lžičku cukru moučka.
Společně ještě chviličku šlehejte, dokud nevznikne hladký našlehaný krém (tato dávka krému postačí k naplnění 8 korpusů).Krémem plňte připravené korpusky a zdobte čerstvým ovocem. Hotové dortíky nechte v lednici dvě hodiny odpočívat.